Featured on The Perfect Wedding | Trouwen in het Stadhuis Rotterdam

 

So excited that this casual and chic wedding of Nienke & Bert "Trouwen in het Stadhuis van Rotterdam" has been featured on The Perfect Wedding

Casual bruiloft met een kunstig DIY tintje

De bruiloft van Nienke en Bert was vooral lekker relaxed en casual. De familie bestond voornamelijk uit kunstenaren, waardoor alles veelal zelf was gemaakt. De trouwringen zijn zelfs handgemaakt door Nienke en Bert (Galerie Puur) en bestaat uit materiaal dat ze 3 jaar lang hebben verzameld. De sluier en het bruidsboeket zijn gemaakt door de moeder van Nienke. 

De ceremonie werd gehouden in het stadhuis van Rotterdam en werd verzorgd door de zus van Bert, die heel toevallig een ambtenaar is bij het stadhuis! Hun prachtige zoon Teun speelde ook een bijzondere rol in de bruiloft. Hij mocht namelijk naast het bruidspaar zitten tijdens de ceremonie en mocht zelfs getuige zijn met een tekening van zijn hand. 

Na de ceremonie werden er foto's gemaakt van de gecreërde ringen in de winkel van Nienke en Bert. Vervolgens werd er doorgereden naar het NHOW Hotel waar Nienke en Bert hun eerste nacht als bruidspaar zouden doorbrengen. Bij het hotel hadden ze een prachtig uitzicht met de Erasmusbrug! Na een familiediner werd het feest gehouden bij het Vessel 11 waar veel gedansd, gedronken en gezoend werd! Het feest ging door tot in de late uurtjes en het bruidspaar heeft uitzonderlijk genoten van hun trouwdag. 

 

follow me :